Χορό ::  Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή & Επιστροφές

διανομή

Για την επίτευξη κάθε μέρα έως τις 15:30 ρολόι για παραγγελίες πλοίων την ίδια ημέρα. εγχώρια παράδοση διαρκεί συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Η διεθνής ναυτιλία είναι κατάλληλο για 5-9 ημέρες.

διεύθυνση παράδοσης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διεύθυνση χρέωσης ναύλων, διεύθυνση παράδοσης είναι διαφορετική. Μερικά από τα "manual" πακέτα μας αποστέλλονται. Στην περίπτωση αυτή, μόνο το δικαίωμα της δέσμης στο πρόσωπο.

ζημιές κατά τη μεταφορά

Αν τα ελαττώματα και τις εξωτερικές πακέτο σας αποστέλλεται έτσι ώστε να μπορείτε να κάψετε για να φέρει την απόδειξη ή να την απορρίψει.

Εάν μπορείτε να ανοίξετε τη συσκευασία έχει υποστεί ζημιά αγαθών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση των πελατών μας το συντομότερο δυνατό. κατάστασης πακέτο

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας, λάβετε αποστολής e-mail επιβεβαίωσης, μπορείτε να δείτε έναν αριθμό καταδίωξης. Αυτό επιτρέπει η ιστοσελίδα της DHL, online κρατήσεις, να παρακολουθείτε την παραγγελία σας.

επιστροφή ναυτιλία

Επιστροφή ναυτιλία είναι το κόστος πρέπει να δίδεται από τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε ένα πακέτο RFP που έρχεται με την προσφορά. Παρακαλούμε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας μας ταυτότητα, και να κρατήσει την απόδειξη. Μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο και επέστρεψε ταυτότητά μας ιστοσελίδα. Μόλις την επιστροφή σας ιστοσελίδα μας επιτυγχάνεται, θα καταγράψουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να σας ενημερώσουμε λάβει.